Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro všechny diskutující, ať se to líbí, či nikoliv zopakuji pouze citaci paní Malé "Je to kampaň".:-)

0 0
možnosti

Zastávám nezastávám, zvláště Malá neměla na tom postu absolutně co pohledávat, diplomka nediplomka.

3 0
možnosti

Přesně tak. Podniká s krátkodobými půjčkami, tedy je to lichvářka. Diplomka o bobkách byla už jen třešinkou na dortu.

4 0
možnosti

Kromě toho (jak uvádíte), čím vším jste nebyl, tak jste zřejmě ani nebyl studentem vysoké školy, protože vůbec netušíte, k čemu je diplomová práce.

Z diplomových prací pana Krčála a paní Malé plyne, že je vůbec nezajímalo studium a povinnosti studenta, ale pouze to, jak přijít k titulu ke svému prospěchu (evidentně nejlépe bezpracně). Není důvod se nedomnívat, že stejným způsobem chystali řídit ministerstvo.

Mimochodem, diplomové práce dostupné jsou.

6 0
možnosti

Ale o tom v blogu není řeč. Diskutujte k věci, pokud umíte.

3 0
možnosti

Tak napište do redakce, že to tady chcete moderovat, Pelikáne, třeba Vám vyhoví.

1 2
možnosti

Člověk, který podvádí, trpí dost podstatnou charakterovou vadou. Tato vada je neslučitelná s funkcí ministra. Vy to vidíte jinak?

9 0
možnosti

Zcela s Vámi souhlasím - máte naprostou pravdu ! I já nabyl dobrého dojmu, že po 8 měsíčním hledání se konečně našli ti skuteční odborníci, do čela naší země ! Pravda, říkal jsem si, že Malá chce být asi velká - studovala v zahraničí ! Krčála jsem, bral za dobromilného - absoventa dvou VŠ ! Média pak opravdu vše zhatila ! Renomovaná zahraniční studia se ukázala - pro srandu králíků. Soudruh Krčál, jako člen KSČ, zjistil, že lépe bude konat blaho prostřednictvím ČSSD. V životě moc nepracoval - o to více radil ! Tu jako asistent poslance, jako tajemník náměstka poradce ministra obrany ČR! I politický náměstek, dále způsobilý pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu ! O tyto geniální, duchovní giganty - nás média připravila ! Hanba jim ! Co teď ti nebozí budou vlastně dělat - Vždyť oni snad dokonce budou muset dělat ! Přitom nic nedělali - média dělala - tak co měli vlastně dělat ? ... :-)

6 0
možnosti

Takže nakonec nemáme vládu odbornou, ale odpornou a místo ministrů ministranty.

3 0
možnosti
Foto

Zločiny v sociálním systému....?To má být jako co?Pokud jste si nevšiml s posledními dvěma vládami neměla TOPka nic společného.

2 0
možnosti

Prosím vás, tady vůbec nejde o kvalitu diplomových prací, tady jde o to, jakým způsobem a jakými metodami se nyní likviduji političtí konkurenti. A když nebudou diplomky, najde se něco jiného. Ale jen u některých, že.

5 3
možnosti

NYNI? Problem se zaverecnymi pracemi se resil uz mnohokrat. Neni to nic noveho. Nove je to, ze poprve je to v pozicich ministru (nepocitame-li Grosse).

1 0
možnosti

Pane Babinsky. Diplomova prace ukazuje intelekt studenta v danem oboru studia. Zde se take ukaze vidina studenta, jak bude svoje studium vyuzivat.

Vezmu-li tyto nepsane okolnosti, diplomova prace by mela vystat natlak medii a kritiku. V jinych zemi se bere tento domument jako rezume pro zacatek kariery. Protoze myslenky autora diplomove prace se posuzuji. Takovy pohled je nutny.

Toto je moje osobni obhajoba tohoto dokumentu. Vas clanek zasahoval do oblasti politiky. Zde jsou pravidla jina a take tvrdsi. Ukazuje se, ze proverky ministru nemuze delat jen jedna osoba (u nas prezident) V zemich z lepsi organizaci rizeni statu tato proverka prochazi senatni komisi a potvrzeni ministra urcuje volba celeho Senatu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1076x
Jsem fotograf a bloger. Nejsem novinář a nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany.

https://www.tomasfoto.cz

Seznam rubrik