Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Tenhle blabol, to Vy sam?

Vam nevadi podvadejici ministri?

A mimochodem, o Krcalovi aspon nelzete a podivejte se, cim se v zivote zivil. Ve strojirenstvi, poradce na ministerstvu obrany, apod. Takze aspon nelzete, ze se socialni oblasti venoval cely zivot.

9 1
možnosti
PK

No, podvádět se nemá to je jasný. Faktem je, kdo řekne, že tak nečiní absolutně tak je to vyjímečný člověk nebo lhář. zákony přestoupí "někdy" skoro každý a ani si toho nemusí být vědom, já například jdu lesem často s pejsanem bez vodítka, to nechci kandidáty na ministry omlouvat. O novinářích nemá cenu psát, u nás to opravdu není elita národa..:-(

2 0
možnosti
RC

Jenze opsat podstatnou cast zaverecne prace jaksi nelze omylem.

Mala dokonce sama priznala, ze si to asi "vykopirovala a pak neuvedla zdroj".8-o

4 0
možnosti
LB

Člověče, vždyť vy nemáte ani nejmenší ánunk o tom, jakou funkci mají (svobodná) média ve svobodné demokratické společnosti!

Nezastupitelná úloha médií v demokratické společnosti spočívá v tom, že vyzbrojí voliče znalostmi a informacemi nutnými k tomu, aby byli odpovědnými a informovanými občany. V první řadě musí hrát "roli hlídacího psa", tudíž se od nich očekává, že budou pranýřovat chyby oficiálních institucí a politiků, kteří rozhodují o životě milionů lidí. Média také musí neúnavně a neodbytně hledat, kde je co nového a jaká je pravda; měla by referovat důsledně a vytrvale o všem.

V této souvislosti bych připomenula známou aféru, kdy německá média řešila, zda si spolkový kancléř Gerhard Schröder (1998-2005) barví vlasy. Domníváte se, že to bylo z touhy po senzaci? Vůbec ne. Média vycházela z předpokladu, že když politik klame v jednom punktu, bude s největší pravděpodobností klamat či předstírat i v jiných, daleko důležitějších věcech.

Asi vás to překvapí, ale ještě stále existují lidé, kteří podvod a lež považují za něco nepřijatelného.

9 0
možnosti
ČP

No jo, problém je, že novináři nám předkládají své názory a informace, které se jim hodí. Nebo to nechápete? Pokud ne, je mi Vás líto a považuji Vás za zmanipulovanou.

2 3
možnosti
Foto

Autore, omlouvám se, omylem jsem vám dal karmu.

Podváděli oba zmínění při získávání svých tytulů nepovoleným opisováním? Ano.

Sednete do autobusu, když jej bude řídit řidič, o kterém víte, že si ten řidičák zrovna koupil? Nechal byste operovat někoho ze své rodiny lékařem, o kterém budete vědět, že vystudoval na univerzitě pochybné úrovně? Já teda ne.

Jste mladý, máte čas na to, abyste přemýšlel a dohledával si informace. Myslím, že se berete za lidí, kteří za to nestojí. Prokazatelně.

5 0
možnosti
SN

:-).......Ač mladý, velmi rozumný! Každého prověří jeho pracovní výsledky ! R^R^R^

1 6
možnosti
RC

Povdvodnika uz proverily jeho predchozi vysledky - podvody. A dokonce opakovane.

3 0
možnosti
PT

Musíte si uvědomit, že tyhle estébácké dohenestace "třídních nepřátel" to jsou jen zástupné cíle, ve skutečnosti je to pokračující estébácký lynč Babiše. Tady žádná pravidla a stejný metr pro všechny neplatí, to je nenávistný a neobjektivní hnus, který se skrývá za překrásným vývěsným štítem "Pravdy a láska". Kdo zažil obdobné lynče "třídních nepřátel" za Husákovi normalizace ten chápe.

3 4
možnosti
VV

Ano, diky za pripomenuti. Hned mi prisli na mysl zaprodanci a ztroskotanci.

1 1
možnosti
AT

Když už nic tak tyhle aféry možná trochu přispějí k tomu, že se j diplomkám začne přistupovat zodpovědněji.

4 0
možnosti
VV

Ano, hodne clanku v iDnes mne presvedcuje ze mate pravdu.

0 1
možnosti
ČP

To máte pravdu. Ale není titul jako titul. Pokud se u mne někdo zajímá o práci, podívám se kde studoval a co studoval. A v tom okamžiku vím, s kým mám tu čest.

2 1
možnosti
NS

U Vás se nikdo o práci nezajímá a ani nemůže, jelikož nepodnikáte. Obchodní rejstřík Vás nezná a ani žádný další, do kterých mám přístup. Odhaduji, že sedíte v panelákové králíkárně a píšete sem na mrzký peníz, co Vám zadali v manuálu.

:-)

1 0
možnosti
Foto

H26a62n71a 60V95l85k19o71v75á

22. 7. 2018 16:34

Souvisí to s devalvací studia jako takového a Váš článek to jen potvrzuje....

Diplomová práce pouze formalitou? Dnes ano. ale je to tak správně?

V mé generaci mělo VŠ titul asi 20% populace a stála za tím práce.

Dnes má titul každý a podle toho vypadá i cesta k jeho dosažení.

11 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1076x
Jsem fotograf a bloger. Nejsem novinář a nikdy jsem nebyl členem žádné politické strany.

https://www.tomasfoto.cz

Seznam rubrik